Αλέξανδρος Σεγρέδος

Υπεύθυνος Εξαγωγών της CANDIA

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας το 2010, από τη σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής. Μπήκε στην ενεργό επαγγελματική δράση το 2011 στο κλάδο του εμπορίου οφθαλμικών φακών. Εκεί έλαβε μια πολυεπίπεδη γνώση του παγκοσμίου εμπορίου και συνειδητοποίησε ότι απέκτησε μια αγάπη μεγαλύτερη της λογιστικής, το εμπόριο.

Στον επόμενο σταθμό της καριέρας, μεταπήδησε στον κλάδο του φαρμάκου όπου απασχολήθηκε στο τμήμα των εξαγωγών, δείχνοντας μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα κυβερνητικά συμβόλαια και τις κλινικές μελέτες, όπου και κατάφερε να είναι προμηθευτής σε δεκάδες από αυτά. Διεύρυνε τις γνώσεις του με diploma στο πανεπιστήμιο του MICHIGAN στις στρατηγικές διαπραγμάτευσης και στο marketing, στο πανεπιστήμιο VIRGINIA.

Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως υπεύθυνος εξαγωγών της εταιρείας CANDIA, όπου και προσπαθεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της εταιρίας σε όλες τις ηπείρους. Και επειδή η γνώση ποτέ δεν τελειώνει, όντας ανήσυχο πνεύμα, ολοκληρώνει ένα diploma στο πανεπιστήμιο YALE στις αρχές διαπραγμάτευσης, κάνει master στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ πανεπιστήμιο και παράλληλα είναι μέλος μια ερευνητικής ομάδας που εξετάζει την πορεία των επιχειρήσεων και τον ρόλο των Α.Ε. μέσα στην ελληνική οικονομία στην πάροδο των ετών.

 

 

Events Joined